Over ons - Hoppen klus- en timmerwerken
16543
page-template-default,page,page-id-16543,siteorigin-panels,siteorigin-panels-before-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-13.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_top

Over mij

Mijn naam is Martin Hoppen en met 35 jaar ervaring in de bouwsector help ik u graag uw ideeën en wensen vakkundig vorm te geven.

Hoppen Klus- en Timmerwerken levert maatwerk, omdat iedere klant en iedere wens anders is, en levert kwaliteit. In materiaalgebruik, in uitvoering en afwerking.

 

Hoe werk ik?

U kunt mij inschakelen voor de meest uiteenlopende werkzaamheden. Voor diverse aanbouw-, verbouw- en renovatiewerkzaamheden bent u bij mij aan het juiste adres. Ik geef met alle plezier een gedegen advies met betrekking tot de mogelijkheden, de benodigde werkzaamheden en de verschillende materialen om het beoogde resultaat te realiseren . Bij deze werkzaamheden staan vanzelfsprekend vakwerk en professionaliteit hoog in het vaandel.

 

Voor aanvullende expertise schakel ik vakmensen in, waar ik vaak al jaren mee samenwerk. Vakmensen die dezelfde hoge eisen stellen aan kwaliteit en service en waar u en ik op kunnen bouwen. Ik coördineer de werkzaamheden en ben altijd uw aanspreekpunt tijdens het gehele project.

 

U krijgt in alle gevallen heldere en vaste (prijs-)afspraken. Dit zorgt voor een duidelijke samenwerking en voorkomt vervelende verrassingen of onduidelijkheden achteraf. Eerlijk, overzichtelijk en professioneel.

 

Onze diensten

Heeft u ideeën om uw woongenot te vergroten? Onderhoudswensen om de waarde van uw woning te behouden of te vergroten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij geven u met alle plezier een gedegen advies over de mogelijkheden, de werkzaamheden en het beoogde resultaat.

 

Van een complete aanbouw of verbouwing tot allerhande klus- en timmerwerk zoals het bekleden van boeien en windveren, we denken graag met u mee.

Hoe wij te werk gaan

EERLIJK

Hoppen Klus- en Timmerwerken werkt altijd volledig aan een eerlijk proces. U kunt altijd op ons rekenen en wij staan altijd volledig voor de klant klaar!

OVERZICHTELIJK

Wij werken overzichtelijk, duidelijk en structureel aan onze projecten. Een belangrijk punt is overzichtelijkheid, niet alleen voor ons maar vooral voor de klant!

PROFESSIONEEL

Professionaliteit staat bij ons boven aan. Onze werken zijn altijd strak en vakkundig. Met een ervaring van meer dan 30 jaar behandelen wij onze projecten altijd vol passie!